Duit Kat eBay

Syukur,

Pagi tadi aku buka email dapat berita dari Uncle eBay:-

“Your eBay items sold”. Ada 2 pulak tu.

Lepas kira payment barang + shipping kos dan tukar ke RM boleh tahan…rasa macam nak lompat.

Bila buka PayPay pulak lain jadinya cerita.

“NOTICE OF FUND HELD”

Sebenarnya aku dah study bab PayPal dari otai-otai eBay Malayisa. Dah jadi polisi PayPal akan tahan duit bagi orang baru. Tapi akaun PayPal aku dah lama. Sebalum ni duit dok keluar saja. Bila duit masuk depa kata

“TO HELP YOU AND YOUR BUYER”

Tapi tak kisah sebab lumayan ringgitnya.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s