Lagi Goodies utk Biz eBay

Salam,

Kalau buat biz eBay ni research amat penting. Kena buat research

  • Barang apa yang dapat permintaan tinggi
  • Bila masa sesuai untuk buat listing
  • Berapa harga yang sesuai untuk barangan jualan anda
  • Berapa lama lisiting yang perlu
  • Apa title yang sesuai untuk produk anda

Pendek kata untuk berjaya kena buat research banyak-banyak. Terapeak adalah pilihan ramai untuk buat research ni. Dia ada bagi free trial untuk 30 hari. Kena register melalui affiliate link baru dapat offer ni.

Kos untuk Terapeak ni mahal la juga untuk newbie USD25/mth. Ramai yang register dan buat research tapi tak tau nak menggunakan sepenuhnya features dia sebab otai-otai ebay ramai yang tak nak ajar cara buat research. Kira macam rahsia perniagaan la ni.

Aku ada buat ebook PANDUAN RESEARCH TERAPEAK dalam bahasa Inggeris la. Siapa nak sila tulis nama.tel dan email kat bawah. Aku akan kirim file pdf kat email anda.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s