Edit Toyota

Toyota

Gambar ni di edit dengan menggabungkan 2 imej dari kamera ‘compact’ yang biasa saja. Aku duduk kat tengah-tengah seat belakang dan snap sebelah driver satu dan sebelah passenger lagi satu.

Kemundian aku gabungkan kedua-dua imej tersebut. Ini lah hasilnya. Walaupun aku tak ada wide-angle lens tapi dengan sedikit kebolehan meng’edit’ maka dapat la jugak hasilnya dengan menggunakan kamera compact biasa saja.

Kat bawah ni pula gambar kami sekeluarga kat Pantai Merdeka di gabung dari 3 snap.
Pantai Merdeka

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s